" "
Szakkereskedő Martonvásár

Rólunk

Filozófiánk & Hitvallásunk

Gondolja meg, végre hazaért, de esik, sötét és hideg van. Ki kell szállni a meleg autóból, kinyitni a kaput. Az után vissza és becsukni. Na nem! Van ennél jobb megoldás is. Ma már nem luxus a kényelem és a biztonság. Nyomja meg a távnyitót, vagy a mobilja garázsnyitó gombját. A kapu nyílik, majd záródik. Minden rendben, megérkeztem.

Ha építkezik, használja a legmodernebb megoldásokat, hiszen egy életre szólnak. Biztonságosak, hőszigeteltek, megbízhatóak. Tudjuk azt, hogy nem egyszerű a választás és a döntés, Önnek sem mindegy , hogy mire költi a pénzét. Segítünk kiválasztani a leginkább megfelelő megoldást. Ingyenes felmérést, konzultációt biztosítunk Önnek. Kiemelt figyelmet fordítunk a biztonságra, gazdaságosságra és az esztétikára. Hogy önnek mi a fontosabb, Ön határozza meg. Igényeit megvalósítjuk, beszereljük, karbantartjuk.

Lehet, hogy mást akar. Egyedi igényei alapján, kovácsoltvas technológiával elkészítjük álmai kapuját, korlátokat, díszrácsokat. Ha a modern rozsdamentes kivitelt kedveli, – megoldjuk. Ha az üvegezett korlátok szerelmese, légies korlátokat építünk olasz alapanyagokból.

 

SEGÍTÜNK MEGOLDANI PROBLÉMÁJÁT

Miért minket válasszon?

Ingyenes helyszíni felmérés, konzultáció, ajánlat készítés, tapasztalt szakértőnkkel. Ez az ami elengedhetetlenül fontos a jó döntéshez. Fontos, hogy nem kerül semmibe és nem kötelez semmire. Ha úgy gondolja,szívesen látná a részleteket, kérje cégünk ingyenes felmérését, árajánlatát. Munkatársunk felkeresi Önt és mindent megbeszélhetnek. Kérjük töltse ki az Ajánlatkérő Űrlapunkat és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

A telepített rendszereinkre , 2 év garanciát adunk. Ahhoz, hogy az Ön kapuja hosszú ideig mindenkor jól működjön, nem árt a karbantartásáról gondoskodni. Ha nem kívánja a felszerelt berendezés váratlan pillanatban történő zavarát bevárni, javasoljuk az évenkénti ellenőrzést és karbantartást. Ezen igényét a központi telefonszámunkon : 06 30 173 10 81 telefon számon kérjük jelezni.

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.